Sunday, March 28, 2010

Buku Dekorasi Kek



Walaupun aku tak dapat nak gi tgk Festival Buku kat PWTC tu...tapi dapat gak aku beli buku Dekorasi Kek ni.... nasib baik ada member call aku tanya nak kirim tak beli buku ni...sbb dia nak gi Book Fair tu... aku pun setuju ajele.... menarik jugak deco2 kat dlm buku ni....

Blueberry Cheese Cake






Inilah kek utk pak mertuaku....Blueberry Cheese Cake....

Selamat Hari Lahir Ayah...

Hari ni harijadi pak mertuaku...tapi kitaorg celebrate mlm tadi... bukannya ada majlis pun..cuma aku buatkan sebiji kek dan disambut ngan anak2 dan cucu2 aje... Selamat Hari Lahir ayah.... semoga dipanjangkan umur, sihat tubuh badan, dimurahkan rezeki dan ceria selalu disamping cucu-cucunda.....

Ayah dikelilingi isteri dan cucu2..sorang aje takda.. aisyah yg sedang bercuti di Sabah...


Pasangan bahagia....Mak & Pak Mertuaku... ada pulak yg menyelit kat belakang tu..

Sukan

Hari Jumaat hari tu sekolah anakku telah mengadakan sukan tahunan...Wani mengambil bahagian dlm acara pass baton(betul ke tidak aku eja?) ..Dari pagi aku kat sekolah dia....Mula2 tu hari dah gelap macam nak hujan..ingatkan tak jadilah sukan...Alhamdullilah hanya hujan renyai dan lepas tu panas... Puaslah aku menunggu.... rupa2nya acara yg dia ambik last sekali....

sedang menunggu giliran utk berlari... wani yg berbaju merah..


Ustad Ahmad memberi arahan utk mengambil tempat masing2...

Dapat tempat kedua...jadilah...janji dpt medal ya nak?.. tgh tunggu giliran nak ambik hadiah..


bergambar bersama2 rakan yg telah mengambil bahagian... Semoga tahun hadapan dpt nombor satu pulak....Insyaallah....

Chocolate Moist Cake



Salam..... Kek ditempah kali kedua oleh su (my tailor) utk birthday anak perempuannya pulak.. Dia nak kek Chocolate Moist jugak..sbb anak2nya suka kek ni... aku deco simple aje.... terima kasih sudi order ngan akak...

Sunday, March 21, 2010

Chocolate Moist Cake with Ben Ten Edible Image



Salam....Alhamdullillah rezeki dan bakat yg dikurniakan ALLAH SWT buat hambanya yang kerdil ini....
Terima kasih buat Ina officemate SIL aku yg sudi order kek utk birthday anak2nya... SAFARIZ & SYAHMI.... happy birthday..semoga menjadi anak2 yg soleh dan berjaya didlm pelajaran...
Akak harap rasa kek dan deconya memuaskan hati...

Monday, March 15, 2010

Birthday Mak Mertua Dan Aisyah versi video lak..

video

Birthday Mak mertua dan anak buah


mak dan ayah mertuaku..

mak dan cucu-cucunya..


Mlm tadi celebrate besday mak mertuaku dan anak buah(aisyah)..kongsi beli sate.... hj samuri punya satela....best... anak2 yg happy sgt...



Strawberry Cheese Cake



Strawberry Cheese Cake ni aku buat khas untuk mak mertuaku sempena hari lahirnya.... Selamat hari lahir mak...semoga dipanjangkan umur, sihat tubuh badan,dimurahkan rezeki dan ceria selalu selalu...Saja letak strawberry tu sebiji2 sbb semuanya suka buah ni....nyum-nyum..

Chocolate Moist Cake



Chocolate Moist Cake..utk harijadi aisyah....thanx angah sudi order ngan k long lagi this year... harap memuaskan hati.. Happy birthday Aisyah....ibu doakan agar Aisyah menjadi anak yg solehah...